امنیت کاربر مطابق با نیازهای امروزی

در زمان حاضر نیاز کاربران به شبکه ای می باشد که امکان اتصال را از هر دستگاهی و در مکانهای غیر ثابت می دهد .در عین حال، شبکه‌های مرکز داده و پردیس باید در یک معماری ترکیبی فناوری اطلاعات ، همراه با شعب نسل بعدی ، شبکه های چند ابری خصوصی و عمومی ، کاربران دورکار و خدمات SaaS مبتنی بر ابر کار کنند . در نتیجه ، امنیت سازمانی برای ایجاد دید کامل در یک محیط شبکه متحرک و توزیع شده تحت فشار زیادی برای ایمن سازی و ردیابی هر کاربر و دستگاهی که به داده ها، برنامه های وب و بار کاری دسترسی دارد، می باشد.

متأسفانه، اکثر ابزارهای امنیتی سنتی، مانند فایروال های قدیمی ، برای این چالشها طراحی نشده اند.فایروال های سنتی برای نقاط بازرسی شبکه ایستا طراحی شده بودند که در آن گردش کار و داده ها بسیار قابل پیش بینی بود.

مشکلات جدید

اگر چه وجود مرکز داده ضروری می باشد ، اما دیگر مکان اصلی برای برنامه های کاربردی سازمان نیست. در واقع ، اپلیکیشن ها را می توان در هر جایی مستقر کرد. زیرا یک تراکنش یا گردش کار ممکن است چندین محیط و  برنامه‌ را در بر گیرد و منبع، مقصد و مسیر داده‌ها گاهی می‌توانند چندین بار تغییر کنند . در نتیجه ردیابی و ایمن سازی یک تراکنش انتها به انتها غیرممکن است.

با اتخاذ 5G ، فایروال‌های سنتی نیز در چالشی جدید برای نگهداری اطلاعات قرار گرفتند .

به‌ویژه زمانی که 95 درصد از کل ترافیک در حال حاضر رمزگذاری شده است. ترافیک رمزگذاری شده ، به ویژه تونل های لایه سوکت های امن / امنیت لایه انتقال (SSL/TLS) ، به طور گسترده ای برای ایمن سازی دسترسی و تراکنش های از راه دور استفاده می شود. با این حال، مجرمان سایبری نیز از رمزگذاری برای پنهان کردن فعالیت های مخرب ، مانند سرقت اطلاعات و اسرار شرکت و راه اندازی حملات باج افزار استفاده می کنند.



اکثر فایروال ها نمی توانند ترافیک رمزگذاری شده را بدون اینکه بر عملکرد و تجربه کاربری تأثیر جدی بگذارند رمزگشایی و بازرسی کنند .بنابراین ، بیشتر ترافیک رمزگذاری شده ، به ویژه داده هایی که با سرعت بسیار بالا حرکت می کنند ، بررسی نمی شود.محیط های چند ابری و نیروی کار ترکیبی نیز مجبور به تجدید نظر در نیازمندی های امنیتی خود می باشند. توسعه برنامه و گسترش مقیاس‌ برای تطبیق دسترسی های رو به رشد برنامه‌ها ، توسط کاربران دور کار با ابر فعال می شود. اما با اینحال بسیاری از برنامه های کاربردی حیاتی مرکز داده به دلایلی مانند انطباق، حریم خصوصی یا نیاز به حفاظت از مالکیت معنوی کسب و کار همچنان باید در محل نگهداری شوند . اکثر فایروال‌های سنتی نمی‌توانند موارد استفاده از مرکز داده ترکیبی، از جمله مدل‌های اتصال کاربر به مرکز داده ، مرکز داده به ابر، و کاربر به ابر و مدل‌های اتصال مراکز داده را پشتیبانی کنند.

راه کارهای جدید

پشتیبانی و ایمن سازی معماری هیبریدی نیازمند دید یکپارچه درسرتاسر شبکه توزیع شده است.که شامل آگاهی تمام کاربران و دستگاههای موجود در شبکه، برنامه‌ها و منابعی که به آن دسترسی دارند و شناسایی رفتارهای غیرعادی و فعالیت های مخرب در هر نقطه می باشد. همچنین نیاز به مرتب کردن منابع امنیتی لازم برای پاسخگویی به موقع و هماهنگ می باشد. برای پشتیبانی از شبکه های در حال گسترش امروزی و لبه های متعدد آنها، بسیاری از کسب و کارها شروع به استفاده از انواع راهکارهای خدمات لبه دسترسی ایمن  (SASE) ، راه حل های شبکه گسترده ثابت (SD-WAN) وفناوری مرتبط با معماری اعتماد صفر (ZTNA) کرده اند.این راهکارها با ایجاد پیچیدگی در حالی که امکان مشاهده را از بین می برند، تجربه کاربر را به خطر می اندازد و توانایی پاسخگویی موثر به حملات را محدود می کنند.

راه حل موثر ، یک رویکرد فایروال نسل بعدی (NGFW) است که این توابع را در یک پلتفرم واحد که امنیت را در سراسر شبکه فراهم می کند. یکپارچه کند.

خوشبختانه، صرف نظر از اینکه امنیت در کجا باید مستقر شود ،خواه محیط دانشگاه یا مرکز داده،شبکه‌های چند ابری، شعب یا دفاتر خانگی ، موارد استفاده به‌طور قابل ملاحظه‌ای مشابه هستند. پرداختن به آنها نیازمند تقسیم امنیت به سه عملکرد اصلی: محافظت، تثبیت و مقیاس است . با درک این سه مفهوم، شما می توانید یک استراتژی امنیتی  برای ارائه یک تجربه کاربری یکپارچه طراحی و پیاده سازی کنید

یک NGFW باید از کل چرخه عمر برنامه وب ، از جمله تعامل با ابزارها برای تسریع دسترسی و استفاده ، آگاه باشد.دسترسی و استفاده از برنامه می تواند شامل ارائه فیلترهای ضروری وب به همراه تصویر برای اطمینان از استفاده قابل قبول  باشد .

همچنین یک فایروال نسل بعدی یا NGFW باید دید کامل از حملات پیچیده ای که امکان پنهان شدن در کانال های امن HTTPS  ، برای سرقت اطلاعات و بارگیری باج افزار دارند را فراهم کند.همچنین باید به طور یکپارچه توابع اساسی شبکه و امنیت را در یک راه حل یکپارچه بدون در نظر گرفتن اینکه از کدام منبع می آید، ادغام کند .
همچنین یک فایروال نسل بعدی باید هر کاربر، دستگاه یا برنامه‌ای را که درخواست دسترسی دارد را شناسایی و به طور خودکار به آن دسترسی مناسب به شبکه اختصاص دهد.که این به خدمات پروکسی یکپارچه بومی نیاز دارد. وقتی که یک دستگاه درخواست اولیه را برای اجازه دسترسی می فرستد ، فایروال باید با مشتریان نقطه پایانی (برای کاربران و سرورها) و راهکارهای کنترل دسترسی به شبکه (برای دستگاه های اینترنت اشیا IoT) کار کند.
همچنین فایروال نسل بعدی باید احراز هویت چند عاملی برای تعیین نقش کاربر یا دستگاه، پیوند دادن آن به خط‌مشی‌های مرتبط و در نهایت اعطای دسترسی به برنامه یا بخش شبکه مورد نیاز برای انجام کار را پشتیبانی کند.

یک فایروال NGFW برای برنامه‌ها و گردش‌های کاری ریموت ، باید موارد زیر را در نظر بگیرد:

  • سیاست یکسانی را در همه جا پیاده سازی و اجرا کند.
  • این رویکرد هماهنگ و اجرایی منسجم،ساخته شده با مدیریت Glass Pane ، به تیم امنیت سایبری اجازه می دهد تا برنامه ها، گردش کار ومعاملات نهایی را به خوبی پیگیری کند.

مراکز داده امروزی حجم عظیمی از داده ها را در معاملات تولید و پردازش می کنند، صرف نظر از جایی که یک فایروال مستقر شده است، یک چیز صادق است: باید سریع باشد.
سرعت – چه داده‌های بزرگ برای مدل‌سازی پیشرفته، چه تأخیر کم برای تراکنش‌های مالی با سرعت بالا، یا
عملکرد فوق العاده برای محیط های چند کاربره عظیم
سرعت به این اشاره دارد که یک فایروال با چه سرعتی می تواند داده ها را بازرسی کند و توانایی آن برای پشتیبانی از اتوماسیون را دارد. یک NGFW نیاز دارد به طور موثر از شبکه در برابر حملات پرسرعت با امنیت پیشرفته و هماهنگ و همچنین بدون محافظت محافظت می کند